Haarstyling en accessoires

Haarstyling van onze winkel. Alle style producten zijn volledig natuurlijk. Uitsluitend een natuurlijk conserveermiddel. 

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Wax

HaarWax 150 ml  De HaarWax is geheel natuurlijk. Bevat geen schadelijke chemische toevoegingen, maar alleen natuurlijke ingrediënten. Met extract zee-alg en heermoes. Met de HaarWax kun je je haar prima stylen. Je haar blijft het de hele dag in model zoals jij dat wilt!

Prijs € 14,95
favorite
0

Gel

HaarGel. Nu 150 ml  De HaarGel is geheel natuurlijk. Bevat geen schadelijke chemische toevoegingen, maar alleen natuurlijke ingrediënten. Met extract zee-alg en heermoes. Met de HaarGel kun je je haar prima stylen. Je haar blijft het de hele dag in model zoals jij dat wilt.

Prijs € 11,95
favorite
0

Haarborstel (Mason Pearson)

Haarborstel  De haarborstels zijn handgemaakt en heeft echt haar(wild zwijn). Echt haar is de beste en meest veilige verzorging van uw haar. Mason Pearson borstels behoren tot de beste; er zijn diverse typen borstels voor de diverse typen haar. Zo heeft u de voor u meest geschikte borstel. De...

Prijs € 116,90
favorite
0

Dermaroller aanbieding van...

Dermaroller Het "huidgeheim": de Dermaroller. Het is een uniek zelf te gebruiken apparaat dat bestaat uit een houdertje met een roller. Deze roller is ingezet met speciaal vervaardigde fijne naaldjes (Titanium) 0,5mm.  Gebruik: rol iedere avond voor het slapen aan (en voor het aanbrengen van...

Prijs € 39,95
favorite
0