Tricholoog Dylan Kok

Tricholoog Dylan KokHoi ik ben Dylan Kok en weet alles over natuurlijke haarverzorging! In de afgelopen jaren heb ik nodige kennis opgedaan in mijn vak als tricholoog. Een tricholoog is een haarspecialist, iemand die alles weet op het gebied van haar en haarverzorging.

Graag deel ik mijn kennis met de rest van Nederland! In mijn blogs vertel ik jou alles wat ik weet én hoe ik dit weet. Ik geef je advies & tips over haarverzorging, natuurlijke producten en waar je op moet letten.

Ik ben deze blog gestart uit pure verbazing. De laatste tijd kom ik online alsmede als in de kliniek steeds meer mensen tegen die van de verkeerde informatie zijn voorzien. Ik zie regelmatig misleidende online berichten om op deze manier de mensen hun producten te laten kopen. Ik verbaas mij over het feit hoe snel er een beslissing wordt genomen zonder van te voren research te doen.

In mijn blogs ga ik jou alles vertellen wat je dient te weten, ook neem ik je mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en haarverzorging. Hopelijk helpen mijn blogs jou in jouw zoektocht naar de juiste natuurlijke haarverzorging.

Heb je een (specifieke) vraag? Stuur mij een email via tricholoog@haarkliniek.com en dan zal ik je persoonlijk van het juiste advies voorzien.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december