Waarom wij zijn begonnen.

De vraag naar 100% natuurlijke haarverzorging neemt toe. Echter zien wij in veel 'natuurlijke' producten nog te veel chemische toevoegingen of natuurlijke producten met een te hoge pH-waarde. Hierdoor is het idee ontstaan volledig 100% natuurlijke producten te ontwikkelen met een zo laag mogelijke pH-waarde.

Na veel onderzoek en testen zijn we per toeval uitgekomen bij onze huidige partner Haarkliniek Nederland. De Haarkliniek ontwikkeld al jaren volledig natuurlijke producten voor haar patiënten. Deze producten zijn enkel medisch, tot nu toe. Door goede research en samenwerking zijn de producten nu ook cosmetisch te verkrijgen, voor iedereen. Deze cosmetische variant van de producten vindt u exclusief in onze webshop.

Haarkliniek Nederland is de eerste die onderzoek heeft gedaan naar de pH-waarde van het haar en de hoofdhuid. Een jaar lang zijn drs. Plinck en D.Kok tricholoog bezig geweest met research en het vinden van de juiste meetapparatuur, afkomstig van (Courage + Khazaka electronic GmbH) CK Electronics uit Keulen, Duitsland.

Er zijn veel congressen bezocht, echter bestond er enkel informatie over de pH-waarde van de huid van het lichaam en niet specifiek over het haar en de hoofdhuid. De resultaten van het onderzoek wijst uit dat het haar en de hoofdhuid licht zuur is met een pH-waarde van: 5,5.

Na grondig research en metingen is vastgesteld dat je het haar en de hoofdhuid het beste kan wassen met een shampoo met de pH-waarde van 3,5. Hiermee herstelt de pH-waarde van het haar en hoofdhuid. Voor het behoudt van een gezonde pH-waarde is aan te raden het product om de dag te gebruiken.

Natuurlijke Haarverzorging & Haarkliniek Nederland laten onder toezicht, in Nederland, haar eigen volledig natuurlijke shampoos produceren met een pH-waarde van 3,5. Hierdoor is de shampoo zowel volledig natuurlijk als verzorgend en herstellend.

Doorgaans zit de pH-waarde van zowel natuurlijke als niet natuurlijke shampoos op 6,5 of hoger! Een te hoge pH-waarde in een shampoo geeft jeuk, een droge hoofdhuid, schilfers en beschadigd de cuticula.

Waar wij voor staan.

- De beste 100% natuurlijke haarverzorging met de laagste pH-waarde van 3,5! verkrijgbaar voor iedereen.

- Producten ontwikkeld in samenwerking met drs. Plinck Haarkliniek Nederland.

- Biedt 100% transparantie, eerlijkheid duurt het langst.

- Uw vragen direct beantwoordt door de specialist.

- Vrij van SLS en parabenen.